Aannemingsbedrijf Gortemulder B.V.

Van concept tot creatie

Indien u ontevreden bent met uw huis of toe bent aan iets nieuws, dan kunt u in plaats van verhuizen ook aan woningrenovatie denken. Door middel van een renovatieproject kunnen wij uw droomhuis realiseren. Onze professionele interieurarchitecten maken een prachtig ontwerp op basis van uw ideeën, verwachtingen en budgetten. Geen project is te klein of te groot, wij kunnen alles renoveren en een verouderd huis weer nieuw leven inblazen.

Als betrouwbaar aannemersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het verbouwen van bestaande woningen maar we kunnen ook veranderingen en verbeteringen aanbrengen aan zolders, garages, keukens en badkamers. Misschien wilt u zonnepanelen op het dak, de houten kozijnen vervangen door kunststof of u wilt vloerverwarming als warmtebron.

Een sensatie door woningrenovatie

Door woning renovatie kunt u dromen bereiken en wij helpen u graag met realistische doelen. U als cliënt heeft natuurlijk invloed op het huis renovatieproject. Een betegelde trap kan een massief houten trap worden, keukens kunnen vernieuwd worden met nieuw kasten, afzuigkap , kraan en kookplaat of ramen voorzien van nieuw schilderwerk. Woningrenovatie is een spannende en unieke ervaring voor alle betrokkenen maar wij als betrouwbaar bedrijf restylen als het ware uw huis.

Onze woningrenovatie diensten bestaan uit timmerwerk, tegelwerk, stukadoorswerk, beton en heiwerk, inbraakpreventie en interieur verbouwingen . Ook voor glas en schilderwerk kunt u ons inhuren. Onze schilders sauzen als de beste of het een woonhuis betreft of een bedrijfspand en als u kozijnen, ramen en deuren op maat wilt dan maakt onze fabriek alles naar uw wens.

Een aannemer om op te vertrouwen!

Een woning renovatie vereist tijd en aandacht, alles moet gereconstrueerd worden met aandacht voor detail., maar wat het allerbelangrijkste is, is dat een renovatie altijd meerwaarde toevoegt aan uw huis. Wij zijn trots op het werk wat wij doen en besteden veel tijd aan de behoeften van de klant. We werken naar uw budget en overtreffen uw verwachtingen. Wij zijn er trots op dat wij door betrouwbaarheid, efficiëntie en liefde uw droomhuis of droom bedrijfspand kunnen realiseren.

We hebben hoogopgeleide schrijnwerkers in dienst, schilders, loodgieters en decorateurs die een perfecte kwaliteit garanderen, we laten geen rommel achter, werken snel en bieden een professionele afwerking bij alle projecten. Klanttevredenheid is onze eerste prioriteit. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact op via 0297 563 305 of vul ons contactformulier in.