Aannemingsbedrijf Gortemulder B.V.

Woningonderhoud

Om het huis waarin u woont bewoonbaar te houden is het noodzakelijk dat de woning met een vaste regelmaat wordt onderhouden. Doet u dat niet of laat u het te lang liggen voordat er wat aan gedaan wordt, dan zijn er vaak grote kosten mee gemoeid. U kunt het daarom beter ieder jaar bijhouden en kijken wat er eventueel aan gedaan moet worden. Dit geldt zowel voor buiten als binnen. De oudere delen moeten gerenoveerd worden. U kunt, als u ziet dat er het een en ander aan gedaan moet worden, een overzicht maken van alle zaken en vervolgens  contact opnemen met Gortemulder. Wij hebben jarenlange ervaring in woningonderhoud en kunnen voor u de klus klaren.

Soorten woningonderhoud

U heeft bij een woning twee soorten onderhoud. Op de eerste plaats de normale slijtage. Wanneer u deze tijdig aanpakt dan kunt u vaak dure herstellingswerkzaamheden voorkomen. Een voorbeeld hiervan is het regelmatig schoonhouden van de dakgoten. U moet misschien ook wel een nieuw dak hebben of alle elektra vernieuwen. Dit zijn werkzaamheden die u (waarschijnlijk) niet zelf kunt uitvoeren, daar heeft u wel een vakman voor nodig. U kunt ons van Gortemulder daarvoor benaderen.

Vervolgens kunt u ook onderhoud laten uitvoeren, niet omdat er wat versleten is, maar alleen om de woning te verbeteren. U kunt er bijvoorbeeld een extra ruimte aan laten bouwen of een dakkapel laten plaatsen. Ook voor dit soort klussen kunt u ons inschakelen.

Gortemulder, dé vakspecialist

Wanneer u een vakman wilt inhuren voor woningonderhoud bent u bij Gortemulder aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u van A tot Z ontzorgen. Zodra u contact met ons heeft opgenomen komen wij bij u langs om de werkzaamheden te bespreken en een offerte op te maken. Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt vrijblijvend contact opnemen door ons te bellen, een e-mail te sturen of een bericht achter te laten via onze contactpagina. Wij zijn u graag van dienst!