Aannemingsbedrijf Gortemulder B.V.

Timmerman Amstelveen nodig? Gortemulder!

Bent u op zoek naar een goede timmerman in Amstelveen? Aannemingsbedrijf Gortemulder is gespecialiseerd in diverse timmerwerken. Een goede timmerman is tegenwoordig niet meer zo eenvoudig te vinden. Het klassieke ambacht verdwijnt en maakt plaats voor allerhande prefab technieken. Toch is er bij elk bouwwerk, hoe simpel ook, altijd behoefte aan een echte timmerman. De timmermannen van Aannemingsbedrijf Gortemulder zijn de échte timmermannen! Kiest u voor Aannemingsbedrijf Gortemulder, dan kiest u voor ervaring en kwaliteit.

Een timmerman maakt zijn timmerwerken zelf!

Wij vinden dat een timmerman ook écht moet kunnen timmeren en niet alleen handig moet zijn met een schroefboormachine. Daarom maken onze timmermannen in eigen werkplaats alle ramen, deuren en kozijnen helemaal zelf en precies op de benodigde maten. Maar dat is nog niet alles! Wij maken ook geheel zelfstandig dakkapellen en dakopbouwen. Dit alles in hout of onderhoudsarm kunststof. Verder maken wij gevelbetimmeringen van hout, kunststof rabatdelen of plaatmateriaal. Uiteraard plaatsen wij alle timmerwerken ook zelf. Zo ziet u: Timmerman Amstelveen? Gortemulder bellen! Met ruim 90 jaar ervaring in het timmervak, weet u zeker dat u bij Gortemulder goed zit!

Interesse in het timmerwerk van Aannemingsbedrijf Gortemulder?

Wilt u de timmermannen van Aannemingsbedrijf Gortemulder inschakelen? Wij realiseren uw nieuwe kozijnen, dakopbouwen, dakkapellen en andere timmerwerken graag voor u. Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en komen graag een kijkje nemen bij uw bouwproject.

De voordelen van Aannemingsbedrijf Gortemulder

Uw bouwproject uitbesteden aan Aannemingsbedrijf Gortemulder heeft zijn voordelen!

Neem gerust contact met ons op!

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening? Heeft u een mooie klus voor ons of wilt u vrijblijvend advies over een specifieke situatie? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken via 0297 563 305 of u kunt mailen naar info@gortemulder.nl. Wij helpen u graag uw wensen te realiseren!