Aannemingsbedrijf Gortemulder B.V.

Tegelwerk

Bent u op zoek naar een ervaren tegelzetter in Uithoorn en omgeving? Dan bent u bij aannemingsbedrijf Gortemulder aan het juiste adres.

Tegelzetter in Uithoorn

Voor een ervaren tegelzetter in Uithoorn en omgeving kunt u terecht bij Gortemulder. Als sinds 1925 voeren wij verschillende werkzaamheden uit in Uithoorn en omgeving, waaronder tegelwerk. Voor al het tegelwerk in uw badkamer, keuken, toilet of andere plek kunt u dus bij ons terecht. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel en met al meer dan 90 jaar ervaring bent u bij ons zeker van maatwerk.

Tegelwerk

Tegelwerk in je badkamer, keuken of toilet is iets waar je jaren plezier van zou moeten hebben en dat begrijpen we bij Gortemulder als geen ander. Wanneer u een tegelzetter in Uithoorn en omgeving zoekt bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Onze ervaren tegelzetters luisteren naar uw persoonlijke wensen en leveren maatwerk. Niets is ons te gek en uw tegels worden gegarandeerd met kwaliteit gezet.

Naast tegelwerk zijn we ook voor al uw andere klussen in en om huis beschikbaar. U kunt dus voor uw gehele verbouwing bij ons terecht. Aannemersbedrijf Gortemulder regelt al uw verbouw-, onderhoud- en renovatiewerk, hoe groot of klein uw bouwproject ook is. Daarbij verbouwen wij zowel woningen als bedrijfspanden. Wij zijn een aannemersbedrijf met al meer dan 90 jaar ervaring en hebben dan ook een gevestigde naam en al vele positieve recensies in Uithoorn en omgeving.

Voordelen van tegelwerk aannemersbedrijf Gortemulder

Uw tegels laten zetten door aannemersbedrijf Gortemulder heeft verschillende voordelen. Wij hebben deze voordelen voor u op een rijtje gezet:

Bent u op zoek naar een tegelzetter in Uithoorn en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op voor gratis advies of een geheel vrijblijvende prijsopgaaf!