Aannemingsbedrijf Gortemulder B.V.

Tegelwerk Uithoorn

Wilt u tegels laten zetten en bent u op zoek naar een ervaren specialist in tegelwerk? Schakel dan direct Gortemulder in! Gortemulder heeft de ervaring en weet precies hoe zij te werk moeten gaan. Al sinds 1925 voeren wij onze dienstverlening uit in Uithoorn en omgeving. Kortom u bent bij Gortemulder aan het juiste adres voor tegelwerk Uithoorn! Wij zijn gespecialiseerd in tegelwerk. Tegelwerk in uw badkamer, keuken, of toilet, geen klus is ons te groot. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel en met al meer dan 90 jaar ervaring bent u bij ons zeker van maatwerk.

Tegelwerk

Tegelwerk is iets waar je jaren plezier van zou moeten hebben en dat begrijpen we bij Gortemulder als geen ander. Onze ervaren tegelzetters luisteren naar uw persoonlijke wensen en leveren maatwerk. Niets is ons te gek en uw tegels worden gegarandeerd met kwaliteit gezet.

Naast tegelwerk zijn we ook voor al uw andere klussen in en om huis beschikbaar. U kunt voor uw gehele verbouwing bij ons terecht. Aannemersbedrijf Gortemulder regelt al uw verbouw-, onderhoud- en renovatiewerk, hoe groot of klein uw bouwproject ook is. Daarbij verbouwen wij zowel woningen als bedrijfspanden. Wij zijn een aannemersbedrijf met al meer dan 90 jaar ervaring en hebben dan ook een gevestigde naam in Uithoorn en omgeving.

Voordelen van tegelwerk laten uitvoeren door Gortemulder

Uw tegels laten zetten door aannemersbedrijf Gortemulder heeft verschillende voordelen. Wij hebben deze voordelen voor u op een rijtje gezet:

Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar een tegelzetter in Uithoorn en omgeving of heeft u een vraag over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op voor gratis advies of een geheel vrijblijvende prijsopgaaf! U kunt direct bellen naar 0297 563 305 of vul het contactformulier op onze website in! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

tegelwerk uithoorn