Aannemingsbedrijf Gortemulder B.V.

Politiekeurmerk: wat houdt dat in?

Het politiekeurmerk voor veilig wonen wil zeggen dat een woning voldoende beveiligd is tegen inbraak. De woning voldoet aan alle eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale zekerheid.

Wat zijn de eisen?

Het keurmerk kent twee eisenpakketten: één pakket voor nieuwbouw en één pakket voor bestaande bouw.

Wat is de meerwaarde?

Is een woning goedgekeurd en beschikt het dus over een politiekeurmerk dan ontvangt de woning een sticker. Deze stickers kunnen zichtbaar bij de voor- en achterdeur worden geplakt. Dit zorgt dat inbrekers de woning sneller zullen overslaan. Volgens onderzoek en de statistieken zorgt het keurmerk voor 90% minder kans op inbraak! Daarnaast geven veel verzekeringen korting op de premie van de inboedelverzekering. Én is het keurmerk een extra verkoopargument wanneer de woning in de verkoop gaat. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW- certificaat Beveiligde Woning) is 10 jaar geldig. U kunt het certificaat hierna opnieuw aanvragen.

Wat wij voor u kunnen doen?

Inbrekers staan, net als de tijd en technologie, niet stil en worden tegenwoordig steeds handiger in het onopvallend en geruisloos inbreken. Wist u bijvoorbeeld dat als de deur niet op slot zit, inbrekers binnen 10 seconden binnen zijn met hulp van slechts één plastic pasje? Wij willen dat graag voorkomen. Inbraakpreventie hoeft helemaal niet duur te zijn. Met een paar simpele aanpassingen kunnen wij uw woning goed beveiligen.

Geïnteresseerd?

Wij van Aannemingsbedrijf Gortemulder B.V. zijn gespecialiseerd in het verhogen van de beveiliging van huizen en panden. Volgens de richtlijnen van het politiekeurmerk brengen wij beveiligingen aan op inbraakgevoelige punten zoals ramen en deuren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op!