Aannemingsbedrijf Gortemulder B.V.

Metselwerk

Bent u op zoek naar een ervaren metselaar in Uithoorn en omgeving? Kies dan voor aannemersbedrijf Gortemulder. Wij leveren namelijk kwaliteit metselwerk en meer!

Metselaar in Uithoorn

Al sinds 1925 is Gortemulder een gevestigd aannemersbedrijf voor al uw verbouw-, onderhoud- en renovatiewerkzaamheden. Daarbij zijn we ook uitgegroeid tot een specialist op het gebied van metselwerk. Wanneer u dus op zoek bent naar een ervaren metselaar in Uithoorn en omgeving, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u ons inschakelen voor een totale uitbesteding van uw metselwerk, of slechts één of enkele onderdelen hiervan? Het kan allemaal! Bij Gortemulder weten we dat metselen meer is dan alleen stenen leggen. Metselen is namelijk een techniek waarbij de stenen met specie of lijm tegen elkaar worden gelegd in een bepaald verband. Dit vraagt om expertise en een vooropgezet plan van aanpak.

De voordelen van ons metselwerk

Metselwerk is vaak één van de eerste bouwstenen van uw pand. U wilt natuurlijk dat dit goed gedaan wordt. Daarom raden we u altijd aan hiervoor een ervaren metselaar in te schakelen. Onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen ervoor dat het metselwerk van Gortemulder altijd op topniveau is. Wij hebben de voordelen van het uitbesteden van uw metselwerk aan aannemersbedrijf Gortemulder voor u op een rijtje gezet:

Bent u op zoek naar een ervaren metselaar in Uithoorn en omgeving? Neem dan snel contact met ons op. Wij geven u graag advies of stellen een geheel vrijblijvende prijsopgave voor u op. Naast metselwerk kunnen we u ook voor al uw andere werkzaamheden in en om huis van dienst zijn. Neem dus gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.