Aannemingsbedrijf Gortemulder B.V.

Interieurbouw

Zoekt u een betrouwbare aannemer voor het verbouwen of renoveren van uw interieur? Dan bent u bij Gortemulder op het juiste adres. Wij zijn al jarenlang werkzaam in Uithoorn en omgeving. Zo plaatsen of vernieuwen wij onder andere keukens en maken wij kastwanden op maat! Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor uw interieur. Wij staan graag voor u klaar!

Verbouwing interieur woonkamer, keuken of slaapkamer

Naast het verbouwen of renoveren van de woonkamer, keuken, slaapkamer en/of andere ruimtes, passen wij ook dragende constructies aan voor het samenvoegen van meerdere ruimtes. Dit kan bijvoorbeeld voor de woonkamer, keuken of slaapkamer. Aannemingsbedrijf Gortemulder B.V. is de lokale bouwpartner voor zowel bedrijven als particulieren. Weet u dat Gortemulder als bedrijf al werkzaam is sinds 1925? Dit geeft u wellicht een beeld van de opgedane kennis en ervaring in nieuwbouw-, verbouw- en onderhoudswerkzaamheden.

Interieurbouw, wat is dat precies?

Als wij spreken van interieurbouw kunt u denken aan onderstaande werkzaamheden en objecten, die gezamenlijk uw interieur vormen. Omdat wij een eigen machinale werkplaats hebben kunnen wij ook kozijnen, ramen en deuren voor u ontwerpen en realiseren.

Afspraken en details

Betrouwbaarheid en professionaliteit zijn belangrijke speerpunten bij Gortemulder. Als een project wordt gestart beginnen we met een inventarisatie van uw wensen en ideeën. Wensen zijn heel verschillend. Een kast in een bepaalde hoek of een tv-meubel met rondingen, wij denken met u mee! Uw wensen worden uitgewerkt in gedetailleerde tekeningen inclusief een werkvoorbereiding. We gaan pas echt aan het werk als u de plannen heeft geaccordeerd.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig naar onze dienstverlening of heeft u een vraag over een specifiek onderdeel, neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0297 563 305 of u kunt mailen naar info@gortemulder.nl voor het maken van een afspraak. Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet! Ook voor onze andere diensten kunt u gerust contact met ons opnemen.

interieur