Aannemingsbedrijf Gortemulder B.V.

Inbraakpreventie

Inbraakpreventie is vandaag de dag geen overbodige luxe meer. Steeds vaker komen wij verhalen tegen over inbraken die waarschijnlijk voorkomen hadden kunnen worden met inbraakpreventie. Wij van Aannemingsbedrijf Gortemulder B.V. zijn gespecialiseerd in het verhogen van de beveiliging van huizen en panden. Volgens de richtlijnen van het politiekeurmerk brengen wij beveiligingen aan op inbraakgevoelige punten zoals ramen en deuren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op!

Inbrekers, ze zijn zo bij u binnen

Ook inbrekers gaan met de tijd mee en worden steeds handiger in het zo geruisloos en onopvallend inbreken in uw huis of pand. Samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden de beveiliging hiervan te verhogen. Inbrekers kunnen tegenwoordig zeer makkelijk uw huis binnen dringen. Wist u bijvoorbeeld dat als de deur op slot vergeet te doen dat inbrekers binnen 10 seconden met een plastic pasje binnen zijn? Samen met u willen wij dit graag voorkomen. Immers wilt u toch ook niet na een weekendje weg thuis komen en uw huis ingebroken aantreffen?

Inbraakpreventie, het verlagen van inbraakgevoelige punten

Inbraakpreventie hoeft helemaal niet duur te zijn. Met een aantal simpele aanpassingen kunnen wij het aantal inbraakgevoelige punten van uw pand verlagen. Naast de standaard maatregelen voor inbraakpreventie zijn wij ook gespecialiseerd in het aanbreken van meer geavanceerde oplossingen om te voorkomen dat er bij u ingebroken wordt. Heeft u bijvoorbeeld uw bedrijf aan huis en heeft u veel waardevolle documenten of inventaris? Misschien kunt u dan overwegen om uw beveiliging te vergroten!

Wij staan klaar om u een veilig gevoel te bezorgen

Wanneer wij voor u aan de slag mogen, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden om de kans op inbraak te verlagen op een manier die u zo weinig mogelijk in de weg staat in uw dagelijks leven. Zo kunt u onbezorgd verder met uw dagelijkse bezigheden en voelt u zich veiliger dan ooit. Wie wil dat nou niet? Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen.