Aannemingsbedrijf Gortemulder B.V.

Glas en schilderwerk

U wilt uw huis gaan verbouwen en bent op zoek naar een specialist in glas- en schilderwerk. Dan bent u bij Gortemulder op het juiste adres. Met ruim 90 jaar ervaring weet Gortemulder precies wat er gebeuren moet. Gortemulder is uw betrouwbare bouwpartner in onderhoud en renovatie. Sinds 1925 is Gortemulder actief in de regio. Wij doen alles voor de optimale realisatie van uw opdracht. Met onze ervaring en expertise in glas- en schilderwerk garanderen wij u van de hoogste kwaliteit.

Glas plaatsen

Wanneer u tijdens de verbouwing glas moet laten plaatsen, heeft u een glaszetter nodig. Ook wanneer een ruit gebroken is, kunt u het best gebruik maken van een ervaren glaszetter. Gortemulder doet dit voor u. Of het nu graat om glas in kozijnen, binnen- of buitendeuren of draairamen. Voor Gortemulder geen probleem. Met ruim 90 jaar ervaring zetten wij het glas professioneel. Uiteraard kunt u ook kiezen voor isolatieglas. Nieuw glas zetten of isolatieglas op maat, onze experts weten er raad mee. Wilt u meer weten over het plaatsen van ramen? Neem contact met ons op voor advies of maak een vrijblijvende afspraak.

Schilderen hout- en sauswerk

Zoekt u een professional voor het schilderen van al het hout- en schilderwerk binnenshuis? De professionals van Gortemulder hebben ruime ervaring in schilderwerk in huis of bedrijfspand. Het maakt voor ons geen verschil hoe groot of klein uw bouwproject is. Voor al uw schilderwerk kunt u bij ons terecht. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem vooral contact met ons op en wij geven u advies op maat.

Neem contact met ons op!

Aannemingsbedrijf Gortemulder B.V. heeft een eigen machinale werkplaats in Uithoorn. Hier kunnen wij allerlei soorten onderdelen zelf fabriceren zoals kozijnen, deuren en ramen. Heeft u een opdracht voor maatwerk? Bespreek dat met ons, wij kunnen uw idee succesvol realiseren. U heeft altijd één aanspreekpunt tijdens uw bouwproject, dit is wel zo prettig. Glas- en schilderwerk? Bel of mail info@gortemulder.nl voor advies, verkoop, realisatie en uitvoering. Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet!