Aannemingsbedrijf Gortemulder B.V.

Plaatsen van dakkapel

Bij het plaatsen van een dakkapel komt het één en ander kijken. In hoeverre heeft u een bouwvergunning nodig en kunt u er een verkrijgen? Wat voor soort dakkapel is gewenst? Het klinkt vaak eenvoudig, maar er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Een goed bouwbedrijf kan u alles vertellen over de mogelijkheden en is op de hoogte van het vergunningsstelsel van uw regio.

Extra ruimte en lichtinval

Bouwbedrijf Gortemulder uit Uithoorn kan het plaatsen van een dakkapel volledig voor u uit handen nemen. Het plaatsen van een dakkapel zorgt voor veel extra ruimte op zolder. Tevens creëert u hierdoor een groter lichtinval en komt dit ook de ruimtelijke werking ten goede. Door de extra ruimte kan uw zolder veranderen in een volwaardige slaapkamer of kantoorruimte.

Isolatie en aftimmeren

Wanneer u een dakkapel laat plaatsen kunt u er voor kiezen om ook direct de isolatie van de zolderverdieping te verbeteren en de zolder geheel af te timmeren. Dit zorgt niet alleen voor besparing van energiekosten, maar ook geluidsoverlast zal verminderen. Bouwbedrijf Gortemulder kan dit allemaal voor u verzorgen.

Bouwbedrijf Gortemulder bouwt uw dakkapel

Of u nu kiest voor duurzaam hout of onderhoudsarm kunststof, wij kunnen het geheel naar uw wensen bouwen. Wij hebben een eigen werkplaats en zullen hier uw dakkapel voorbereiden. Als allround bouw- en timmerbedrijf hebben wij ruime ervaring in het bouwen en plaatsen van dakkapellen. Omdat onze timmerlieden de dakkapellen zelf maken, heeft u alle keuze op het gebied van maatvoering. Liever nòg meer ruimte op zolder? Dan kunnen wij natuurlijk ook voor u een dakopbouw maken.

Geïnteresseerd?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening? Wilt u graag meer weten over het laten plaatsen van een dakkapel? Neem dan gerust contact met ons op! Telefonisch kunt ons bereiken via 0297-563305 of u kunt mailen naar info@gortemulder.nl. Tevens kunt u ons contactformulier invullen. Wij adviseren en helpen u graag verder!