Aannemingsbedrijf Gortemulder B.V.

Betonwerk en heiwerk

Wilt u een betonnen terras aan laten leggen, uw stoep of balkon laten repareren of heeft u ander betonwerk of heiwerk dat u graag uit handen zou willen geven? Dan bent u bij aannemingsbedrijf Gortemulder aan het juiste adres. Wij zijn er namelijk voor al uw nieuwbouw-, verbouwings- en onderhoudswerkzaamheden.

Betonwerk Uithoorn

Al sinds 1925 zijn wij de specialist op het gebied van nieuwbouw-, verbouwings- en onderhoudswerkzaamheden. Wanneer u op zoek bent naar een ervaren specialist in betonwerk bent u bij ons dus aan het juiste adres. Of u nu een complete betonnen ondergrond aan wilt laten aanleggen of dat u op zoek bent naar een partij om uw betonwerk te repareren, wij staan voor u klaar.

Heiwerk Uithoorn

Naast betonwerk kunnen wij ook heiwerk voor u verzorgen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Bij aannemingsbedrijf Gortemulder kunnen we het gehele heiproces, van begint tot eind, voor onze rekening nemen. We werken nauwkeurig en zorgen voor een stabiele basis van uw pand. Tijdens het heiproces houden we de gegevens over de paalpositie, paalhoogte, paaldimensies en funderingsdiepte nauwlettend in de gaten. Zo bent u altijd zeker van de beste kwaliteit.

Onze werkwijze

Met onze jarenlange ervaring hebben we al vele positieve recensies ontvangen. Wanneer u op zoek bent naar een professioneel aannemingsbedrijf voor uw betonwerk of heiwerk kunt u dus altijd bij ons terecht.

Neem contact met ons op

Wilt u een afspraak maken om uw beton- of heiwerk te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. U kunt ons telefonisch bereiken via 0297 563305 of u kunt mailen naar info@gortemulder.nl.