Aannemingsbedrijf Gortemulder B.V.

Glas en schilderwerk

Heeft u plannen om te gaan verbouwen? Of zoekt u een specialist in glas en schilderwerk? Aannemingsbedrijf Gortemulder is uw betrouwbare bouwpartner voor onderhoud en renovatie! Voor glas en schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Gortemulder is sinds 1925 actief in de regio. Wij kunnen gerust zeggen dat er maar weinig bedrijven zijn met een dergelijke ervaring. Wij doen alles voor de optimale realisatie van uw opdracht.

Glas en schilderwerkGlas plaatsen

Voor het plaatsen van glas in kozijnen, buiten- of binnendeuren en draairamen is Gortemulder uw geschikte partner. Wij zetten het glas professioneel en uiteraard kunt u ook kiezen voor isolatieglas. Nieuw glas zetten of isolatieglas op maat, onze experts weten er raad mee. Wilt u meer weten over het plaatsen van ramen? Neem contact met ons op voor advies of maak een vrijblijvende afspraak.

Schilderen hout- en sauswerk

Zoekt u een professional voor het schilderen van al het hout- en schilderwerk binnenshuis? De professionals van Gortemulder hebben veel ervaring met schilderwerk in huis of bedrijfspand. Het maakt voor ons geen verschil hoe groot of klein uw bouwproject is. Voor al uw verbouwingsplannen kunt u bij ons terecht. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Als u contact opneemt bespreken wij graag alle details met u en geven wij u advies op maat.

Één aanspreekpunt

Aannemingsbedrijf Gortemulder B.V. heeft een eigen machinale werkplaats in Uithoorn. Hier kunnen wij allerlei soorten onderdelen zelf fabriceren zoals kozijnen, deuren en ramen. Heeft u een idee voor maatwerk? Bespreek dat met ons, wij kunnen u idee tot een succesvolle realisatie brengen. U heeft altijd één aanspreekpunt tijdens uw bouwproject, dit is wel zo prettig. Glas en schilderwerk? Bel 0297 563 305 of mail info@gortemulder.nl voor advies, verkoop, realisatie en uitvoering.